Paulo Bellini

Schoenen

Handgemaakte schoenen voor mannen. Gemaakt met pure passie in Portugal levert Paulo Bellini schoenen van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Paulo Bellini | Croco Camel

Peter Holtkamp begon de lijn in 2003 vanuit zijn schoenenwinkel in Losser (Overijssel). Met zijn 30 jaar ervaring in schoeisel staat hij aan de top van kwaliteit, comfort en mode. Deze waarden vertalen zich in het merk, Paulo Bellini.

Er wordt het hele jaar door onderzoek gedaan naar het beste leer, de beste duurzaamheid en toffe inspiratie. Peter: 'Mensen letten steeds meer op gezondheid en comfort en dat heeft effect op de schoenmode. Een goede zaak natuurlijk, maar tegelijkertijd zijn we groot voorstander van veel variatie in de schoenmode. Dat is dus de uitdaging; een grote collectie herenschoenen waarbij een goede pasvorm en een modisch uiterlijk samenkomen.'

Paulo Bellini | trouwschoenen

Peter reist elk jaar naar Lineapelle in Milaan. Deze beurs brengt de beste leerfabrikanten van over de hele wereld samen. Via zijn agenten in Portugal heeft hij de mogelijkheid om de de mooiste leersoorten van Italiaanse fabrieken in te kopen.

Naar de website: PauloBellini

Paulo Bellini | herenschoenen

Delen